Produkter för mark veal pris (4)

Iberisk Svinskjold Lizard

Iberisk Svinskjold Lizard

Iberisk gris över 10 månader. Styckdel av magert kött belägen på grisens sidor, mellan Panceta och Barriguera, och skuren i strimlor. Lagarto de Manto av iberisk gris är en utsökt styckdel som erhålls från iberiska grisar över 10 månader, kända för sin oöverträffade smak och kvalitet. Denna magra del ligger i den kostala zonen, mellan panceta och barriguera, och presenteras i fina strimlor som erbjuder en mör och saftig textur, idealisk för grillning eller grillning. Dess skärning i strimlor gör den till ett mångsidigt val för olika gourmeträtter, samtidigt som den behåller den autentiska och djupa smaken av iberisk gris. Perfekt för dem som värdesätter kvalitetskött med en gourmettouch.
Serrano-skinka Reserva 18 / 22 månader skivad - Serrano-skinka Reserva 18 / 22 månader skivad 100g.

Serrano-skinka Reserva 18 / 22 månader skivad - Serrano-skinka Reserva 18 / 22 månader skivad 100g.

Serrano-skinka Reserva med en torkningstid på 18 / 22 månader, och en medelhög vikt och fetthalt, med en mild smak och mycket lite salt. Detta är ett skivat format i vakuumförpackningar om 100 g, med en separator för skivorna.
Saltad Pancetta med svartpeppar

Saltad Pancetta med svartpeppar

Saltad och torkad pancetta under en period av 2 månader från 50% Duroc-rasens fläskkött, täckt med svartpeppar.
Vakuumförpackad lagrad Pancetta

Vakuumförpackad lagrad Pancetta

Vakuumförpackad lagrad Pancetta ref: 30001 Genomsnittlig vikt per enhet: ca 1,7 kg Nettovikt per låda: ca 8,5 kg Enhet x låda: 5